Vi kan industrirör för ånga

Vi kan industrirör för ånga

ConTub kan industrirör för ånga. Vi har lång erfarenhet av tillverkning och montering av rör – inte bara för ånga utan även annat innehåll och andra områden, som vatten och kyla. 

Några kunder som valt oss är Falu Kraft AB för montera ångledning till en pelletsfabrik, Stora Enso Fors för att bygga om ett ångsystem och

Du kommer inte att ångra dig med ConTub

Vi har varit aktiva i branschen i över 20 år. Med denna långa och omfattande erfarenhet kan ni känna er trygga i att våra industrirör för ånga blir säkert installerade och följer alla lagkrav. Som alla våra nöjda kunder har känt sig.

Vi skapar skräddarsydda lösningar med en kortare installationstid. Detta genom att förproducera våra rör i vår anläggning belägen i Borlänge. Vilket resulterar i minimala störningsmoment på kundens anläggning. Något som såklart uppskattas av både våra kunder och oss.

Vi använder rostfria rör, duplex och syrafasta material. Enligt tryckkärlsdirektivens krav följer dessa rör PED-standard. Tack vare detta och den alltid höga kvaliteten i allt vi arbete vi utför


Vi värnar alltid om miljön

Vi brinner för vår miljö. Därför värnar vi alltid om den, genom att följa alla befintliga miljökrav. Det är dock inte nog med att sträva efter att ta ett ansvar för klimatet och miljön i nutiden – så vi förbättrar fortlöpande våra miljörutiner.

Installationen av rören utförs i enlighet med kvalitetssystemen ISO9000 och ISO14000. Vi är certifierade enligt ISO3834-2 och ISO 1090-1 för kvalitetssäkring vid svetsarbeten.


Om oss och våra kunder

Vi har vårt huvudkontor i Borlänge men kunder i hela Sverige. Vi har utfört arbeten åt Stora Enso, Borlänge Energi, Arctic Paper Grycksbo och SSAB – och många andra.