Industrirörmontage i Karlstad

Industrirörmontage i Karlstad med omnejd

Industrirörmontage till tillverkningsindustri och andra typer av verksamhet som behöver rörledningar för ånga, naturgas, medier, vatten med mera utförs av erfaren och certifierad leverantör. Ta gärna kontakt med oss här om du vill veta mer.

Välj oss för industrirörmontage i Karlstad

Vi har över 20 års erfarenhet av rörmontage till industriföretag. Under våra referenser kan du läsa mer om vad vi gjort. Vi  förproducerar rören i egen regi i vår anläggning i Borlänge. På detta sätt skapas skräddarsydda lösningar med förkortad installationstid. Färre störningsmoment i den aktuella anläggningen är en vinst som uppskattas av både kunderna och oss.


Ett hållbart arbetssätt

Vad gäller miljö och hållbar utveckling följs alla befintliga krav i alla Contubs projekt. Ansvar för klimatet och arbetssättet i detta är något vi som företag ständigt strävar efter att ständigt förbättra. Rörinstallationerna sker i enlighet med kvalitetssystemen ISO9000 och ISO14000. Vi är certifierade enligt ISO3834-2 och ISO 1090-1 för kvalitetssäkring vid svetsarbeten.


Kunder i hela Sverige

Contubs huvudkontor finns i Borlänge i Dalarna. Våra kunder finns i hela Sverige. Här är några exempel: Stora Enso, AGA Gas AB, SSAB, Borlänge Energi och Arctic Paper Grycksbo.