Söker du industrirörmontage i Sundsvall med omnejd?

Söker du industrirörmontage i Sundsvall med omnejd?

Vi utför industrirörmontage till sågverk, industriföretag och andra aktörer som använder rörledningar för ånga, naturgas, kemikalier, vatten och mer. Hos oss hittar du erfarna montörer som svetsar med expertis och perfektion.

Industrirörmontage i Sundsvall - välj oss

Vi har mer än 20 års erfarenhet av montagearbeten till industriföretag. Läs mer under våra referenser. Vi förproducerar alla rör i egen regi. På så vis skapas fördelar som skräddarsydda lösningar och förkortad installationstid. När rören inte produceras på plats hos kunden, blir det färre störningsmoment i den aktuella anläggningen och kortare avbrott.


Vi tänker på klimatet

Miljö och hållbar utveckling finns alltid i åtanke i samtliga av Contubs projekt. Vi som företag strävar efter att ständigt förbättra vårt arbetssätt vad gäller att ta ansvar för klimatet. De rörinstallationer vi utför följer kvalitets- och miljöledningssystem ISO9000 och ISO14000. Vi är certifierade enligt ISO3834-2 samt ISO 1090-1 för att uppnå högsta kvalitet vid svetsarbeten.


Vi är Contub

Contubs huvudkontor finns i Borlänge i Dalarna. Företagets kunder finns i hela landet. Några exempel på kunder: SSAB, Stora Enso, AGA Gas AB, Borlänge Energi och Arctic Paper Grycksbo. Om du vill veta mer kan du ta kontakt med oss här.