Söker du industrirörmontage i Östersund och närområde?

Söker du industrirörmontage i Östersund och närområde?

Vi genomför industrirörmontage åt verksamheter som behöver pålitliga rörledningar anpassade för ånga, naturgas, kemikalier, vatten och annat. Några av de sektorer vi arbetar mot är pappersindustrin och tillverkningsindustrin.

Därför väljer du oss vid industrirörmontage i Östersund

Vi har mer än 20 års erfarenhet av denna slags arbeten mot företag inom industrin. Läs mer om detta på sektionen referenser. Eftersom vi förproducerar rören i egen regi kan vi bygga skräddarsydda lösningar och därmed blir vår installationstid kortare. Varför det blir färre störningsmoment i anläggningen vi installerar våra lösningar i.


Hållbarhet ingår alltid i vårt arbetssätt

Alla befintliga krav vad gäller miljö och hållbar utveckling följs i samtliga av Contubs projekt.  Våra rörinstallationer följer kvalitets- och miljöledningssystem som ISO9000 och ISO14000. Certifiering finns enligt ISO3834-2 samt ISO 1090-1 för att säkra kvalitet vid svetsarbeten.

Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för klimatet, och som företag strävar vi alltid efter att förbättra vårt arbetssätt.


Om oss

Contubs huvudkontor ligger i Borlänge i vackra Dalarna. Vi har kunder över hela Sverige. Några av vår välkända kunder är AGA Gas AB, Stora Enso, SSAB, Borlänge Energi samt Arctic Paper Grycksbo. Kontakta gärna oss om du vill veta mer.