Söker du industrirörmontage i Gävle med omnejd?

Söker du industrirörmontage i Gävle med omnejd?

Vi utför industrirörmontage till pappersindustri, tillverkningsindustri och andra typer av verksamhet som behöver rörledningar för ånga, naturgas, kemikalier, vatten med mera.

Industrirörmontage i Gävle - därför ska du välja oss

Hos oss finns över 20 års erfarenhet av denna typ av arbeten till industriföretag. Läs mer under våra referenser. Genom att förproducera rören i egen rören i egen regi får vi skräddarsydda lösningar med förkortad installationstid. Det blir därmed färre störningsmoment i den aktuella anläggningen.


Hållbarhet är en del av vårt arbetssätt

Alla befintliga krav vad gäller miljö och hållbar utveckling följs i samtliga av Contubs projekt. Det är viktigt att ta ett ansvar för klimatet, och vi som företag strävar efter att ständigt förbättra vårt arbetssätt. Våra rörinstallationer följer kvalitets- och miljöledningssystem som ISO9000 och ISO14000. Certifiering finns enligt ISO3834-2 samt ISO 1090-1 för att säkra kvalitet vid svetsarbeten.


Våra kunder

Huvudkontoret för Contub finns i Borlänge i Dalarna. Våra kunder finns över hela Sverige. Vi har flera kända kunder, exempelvis SSAB, Stora Enso, AGA Gas AB, Borlänge Energi och Arctic Paper Grycksbo. Ta gärna kontakt med oss här om du vill veta mer.