Industrirörmontage i Borlänge

Industrirörmontage i Borlänge med omnejd

Här på ConTub utför vi industrirörmontage åt tillverkningsindustrin och andra verksamheter som kräver pålitliga rörledningar för sådant som medier, ånga, naturgas eller vatten. Arbetet utförs av en certifierad och erfaren leverantör. Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar.

Söker du industrirörmontage i Borlänge? Välj oss

Vi vilar på över 20 års erfarenhet av rörmontage mot industriföretag. Under våra referenser kan du läsa mer om vad vi gjort.

För att kunna skapa skräddarsydda lösningar, med en kortare installationstid, förproducerar vi våra rör i Borlängeanläggningen. Genom att göra så, minimeras antalet störningsmoment i kundens anläggning, vilket både vi och de alltid uppskattar.


Självklart jobbar vi hållbart

När det kommer till hållbar utveckling och miljö följs samtliga existerande krav i samtliga våra projekt. Att ta ett ansvar för vårt klimat i vårt arbetssätt är något vi som företag ständigt strävar efter liksom att fortlöpande förbättra våra miljörutiner.

Installationen av rören utförs i enlighet med kvalitetssystemen ISO9000 och ISO14000. Vi är även certifierade enligt ISO3834-2 och ISO 1090-1 för kvalitetssäkring vid svetsarbeten.


Vi har kunder över hela Sverige

Contubs huvudkontor finns i Borlänge. Våra kunder finns i hela Sverige. Exempelvis har utfört arbete åt Arctic Paper Grycksbo, Stora Enso, SSAB, AGA Gas AB och – såklart – Borlänge Energi.