värmerör

Värmerör till industrier från borlängeföretaget Contub

Contub levererar värmerör, kylrör och mycket mer i rörlösningsväg till företag inom industrin. Utöver detta levereras även rör för ånga, gas, vatten och naturgas. Företaget har 20 år på nacken och är en såväl trygg som pålitlig leverantör.

Värmerör till företag i Dalarna med omnejd

Contub levererar värmerör till hela landet, och även i Norden. Om du går in på vår sida för projekt kan du se vilka kunder vi jobbar med, och vad vi har gjort. Våra rörlösningar finns i en rad olika industrier i dag, och vi är stolta över att ha fått leverera hög kvalitet ända sedan 1998.


Vad som kännetecknar Contub

Vi på Contub är ett företag som sätter kvalitet främst, och det visar sig i de installationer av värmerör vi gjort genom åren. Ett rör ska hålla länge, och det ska fungera utan problem. Därför krävs det att de material vi jobbar med håller kvalitet, och att vår personal har kompetens och kan leverera ett jobb med hög kvalitet vad gäller rörlösningar för industrier. Som företag värnar vi om miljön, och gör det vi kan för att sträva efter en hållbar utveckling med minimal miljöpåverkan.


Så kommer du i kontakt med oss

Om du vill komma i kontakt med oss på Contub, klicka här för att komma till kontaktsidan. Vi vill gärna höra från dig, befintlig kund som potentiell kund. Om du undrar över något, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Behöver du hjälp med värmerör eller något annat, hör av dig redan i dag så tittar vi på ditt behov. Välkommen till oss på Contub!