industrirör

Industrirör för ånga, gas, naturgas, kyla och vatten

Söker du en kompetent leverantör av industrirör till din verksamhet? Contub i Borlänge levererar kompletta installationer rör. Detta företag har 20 års erfarenhet av att leverera industrirör till större leverantörer inom svenskt och nordiskt näringsliv.

Industrirör till företag inom industrin

Våra rör används för att transportera olika ämnen i industriella sammanhang. I några av våra industrirör är det ånga som transporteras, medan det i andra rör sig olika former av gas och även naturgas. Kyla och vatten är annat som våra kunder inom industrin behöver hjälp med när det gäller vår kompetens inom rör. Detta kräver självklart industrirör av god kvalitet, som håller för påfrestning och som är pålitliga och driftsäkra.


Varför anlita Contub?

Det finns flera anledningar till att kunder ska anlita oss på Contub. För det första har vi en lång erfarenhet av att arbeta med rör och hjälpa företag i industrisektorn. För det andra är vi väldigt noggranna och kompetenta, och ser till att hålla en hög lägstanivå när det gäller kvalitet. För det tredje har vi en egen verkstad, och kan göra mycket själv och därmed förkorta väntetider. Och för det fjärde, är vi miljömedvetna och tänker på en hållbar miljö och de generationer som kommer efter oss.


Så kommer du i kontakt med oss

Besök vår kontaktsida här på hemsidan för att se våra kontaktuppgifter, så tar vi dialogen därifrån.Vi på Contub har varit i branschen sedan 1998 och har en stor vana att hjälpa dig och liknande företag med den här typen av hjälp. Om du kollar på vår sida med projekt så kan du titta lite vad vi har gjort förut, och vilka vi har jobbat med.