Vi utför rörmontage för kyla

Vi utför rörmontage för kyla

Vi utför rörmontage för kyla åt företag inom industrin och andra med stora krav på korrekt kylhantering. Några av de slags anläggningar vi utför arbete för är serverhallar och kylcentraler. Bland de kunder vi utfört arbeten inom kyla för återfinns Trafikverket, Stora Enso Kvarnsveden och ABB AB Tve

Behöver du rörmontage för kyla - vänd dig till oss

Vi kan stoltsera med över 20 års erfarenhet av rörmontage för kyla och många andra slags installationer av rör. Läs gärna vad våra nöjda kunder har att säga om oss.

För att kunna skapa skräddarsydda lösningar med en kortare installationstid, förproducerar vi våra rör i vår anläggning i Borlänge. På detta vis minimeras de störningsmoment i som uppstår i kundens anläggning, vilket uppskattas av både och våra kunder.

Vi använder rostfria rör, duplex och i syrafast material. Enligt tryckkärlsdirektivens krav följer dessa rör PED-standard. Tack vare detta och den alltid höga kvaliteten i allt vi arbete vi utför, kan ni lita på att allt arbete skett på ett säkert sätt och med material av högsta kvalitet.


Vi värnar alltid om miljön

Vi värnar om vår miljö. Därför följs samtliga befintliga miljö- och klimatkrav i alla våra arbeten. ConTub strävar ständigt efter att ta ett ansvar för klimatet och miljön i vårt arbetssätt och förbättrar fortlöpande våra miljörutiner.

Installationen av rören utförs i enlighet med kvalitetssystemen ISO9000 och ISO14000. Vi är certifierade enligt ISO3834-2 och ISO 1090-1 för kvalitetssäkring vid svetsarbeten.


Om oss och våra kunder

Contubs huvudkontor finns i Borlänge och har kunder i hela Sverige. Vi har, bara för att nämna några, utfört arbeten åt Borlänge Energi, Arctic Paper Grycksbo, Stora Enso, SSAB och AGA Gas AB.