rörinstallationer

Rörinstallationer till industriföretag från kompetent leverantör

Rörinstallationer är något vi på Contub kan hjälpa till med. Vi har 20 års erfarenhet av att jobba med olika företag inom industrisektorn, och vår kompetens gör oss till en trygg leverantör som alltid lämnar kvalitativa arbeten efter oss.

Vilka rörinstallationer gör ni?

Vi är ett företag som ligger i Borlänge, Dalarna, med jobbar med kunder över hela Norden. Vi jobbar med rörinstallationer både vad gäller vatten, kyla, värme, gas, naturgas och ånga. Om du tittar på vår sida för projekt så kan du se vilka projekt och kunder vi jobbar med. Vi började med vår verksamhet 1998, och har med åren förvärvat fördjupad kunskap om rörinstallationer för industriföretag.


Vad kännetecknar er som företag?

Utöver vår kompetens inom rörinstallationer är vi ett företag som tror på kvalitet både i arbete och material. Vidare strävar vi efter att hjälpa till med en hållbar värld, och anpassar vårt sätt att arbete på ett sätt som skonar miljön och efterlämnar en jord som är värdig våra barnbarnsbarn. Det känns bra att som företag kunna ta den typen av ansvar, och det är något som vi är väldigt stolta över. Vi är cirka 30 personer på företaget, så lite skillnad kan vi allt göra i världen.


Så kommer du i kontakt med oss

För att komma i kontakt med oss på Contub, gå in på vår kontaktsida och hör av dig till oss. Har du frågor om rör eller om vad vi kan hjälpa till med, eller om du vill fråga om något som rör oss som företag eller vår verksamhet – tveka inte att ta kontakt. Vi vill gärna ha kontakt med er.